Morgenbriefing om ESDH trends


Dato og tid

Fredag d. 19. maj 2017 kl. 08:30 til 11:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 16. maj 2017 kl. 12:00

Sted

KOSMOPOL
Fiolstræde 44
1171 København K
Denmark

Arrangør

Globeteam A/S & Formpipe Software A/S
+45 33 25 65 55
pernille.rosengaard@formpipe.com

Morgenbriefing om ESDH trends 

Hvordan kan din organisation få udbytte af den nye generation af konfigurerbare ESDH-systemer? Globeteam og Formpipe inviterer til morgenbriefing om ESDH trends. 

I Globeteams rapport fra begyndelsen af året konkluderes det, at der er stort gevinstpotentiale i den nye generation af konfigurerbare og procesunderstøttende ESDH-systemer, som er under fremmarch i den offentlige sektor. Men disse konfigurerbare systemer stiller nye krav til procesejerskab og til nye kompetencer i organisationen. Så hvordan kortlægger og dokumenterer man sine processer for at få det fulde udbytte af disse konfigurerbare systemer?

Brug en formiddag på at blive inspireret til, hvordan man får organisation, processer og it til at spille sammen.

Program: 

08:30 Registrering, croissanter og kaffe

09:00 Velkommen og kort gennemgang af konklusionerne fra Globeteams rapport, v/ Per Andreasen, Globeteam

09:15 Værktøjer og metoder til at digitalisere dynamiske processer

Lektor Thomas Hildebrandt fra IT-universitetet arbejder med metoder og værktøjer til at understøtte dynamiske sagsprocesser. Thomas giver eksempler på metoder til at kortlægge og dokumentere processer, og hvordan processerne kan digitaliseres i konkrete systemer.

09.55    Pause

10.15    Platina som konfigurerbar proces platform

Mød Platina, der er et it-system, som især udmærker sig ved sin fleksible og digitale understøttelse af arbejdsprocesser. Platina er opbygget af moduler, der hjælper med at automatiserede manuelle arbejdsgange, sikre versionering og frem for alt sørger for, at processeerne følger med tiden.

10.55    Afrunding & tak for i dag

Du skal møde:

  • Per Andreasen fra Globeteam. Per har gennem de sidste 20 år arbejdet som konsulent inden for digitalisering af den offentlige administration og er en af hovedkræfterne bag Globeteams rapport om det statslige it-landskab indenfor digital sagsbehandling.

  • Thomas Hildebrandt er leder af ITU’s forskningsgruppe for proces-intelligens, modellering og optimering. Han har de sidste 10 år været leder af forskningsprojekter i samarbejde med virksomheder og offentlige institutioner med fokus på effektiv, sikker og fleksibel digitalisering af arbejdsgange og forretningsprocesser.

  • Jesper Bo Seidler og Christian Østergaard fra Formpipe Software. Tilsammen har de to dybdegående og tung erfaring med at gennemføre agile udviklings- og implementeringsprocesser og organisationer drevet af tunge og komplicerede regelsæt.

Alle deltagere modtager Globeteam rapporten "Behov for gearskifte: Ny generation af ESDH – Konfigurerbare procesplatforme".

Deltagelse i morgenmøde sker uden beregning.

Der er begrænset antal pladser til arrangementet, derfor forbeholder vi os retten til prioritere blandt tilmeldingerne i tilfælde af, der opstår venteliste.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Globeteam A/S & Formpipe Software A/S
+45 33 25 65 55
pernille.rosengaard@formpipe.com